Popravak Mobitela i Računala, Malinska

Shvaćamo koliko frustrirajuće može biti kada vaš uređaj ne radi ispravno, i zato smo predani pružanju brzih i pouzdanih usluga popravka.

Naš tim vještih tehničara ima dugogodišnje iskustvo u popravcima širokog spektra uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, prijenosna i stolna računala. Koristimo samo najkvalitetnije zamjenske dijelove i najnovije alate i tehnike kako bismo osigurali vraćanje vašeg uređaja u izvorno stanje.

Nudimo širok raspon usluga popravka, od zamjene zaslona i baterije do rješavanja problema sa softverom i obnavljanja podataka. Bez obzira imate li pokvaren zaslon, neispravnu tipkovnicu ili virus na računalu, mi imamo znanje i stručnost da to popravimo.

Razumijemo da su vaši uređaji bitan dio vašeg svakodnevnog života i trudimo se osigurati brzo vrijeme obrade kako bismo smanjili ometanje vaše rutine. Naš tim radi učinkovito na dijagnosticiranju i popravku vašeg uređaja što je brže moguće, tako da se možete vratiti na korištenje bez odlaganja.

Izuzetna korisnička usluga i jasna komunikacija s našim klijentima u GrL’Ci je prioritet. Pružamo redovita ažuriranja o statusu vašeg popravka i uvijek smo dostupni da odgovorimo na sva vaša pitanja ili nedoumice.

Ukratko, ako su vam potrebne pouzdane i učinkovite usluge popravka telefona i računala, naša je tvrtka tu da vam pomogne. S našim vještim tehničarima, visokokvalitetnim zamjenskim dijelovima i predanošću korisničkoj službi, vaše uređaje možemo ponovno osposobiti za svakodnevno korištenje.

GrL’Ca Servis, Popravak Telefon i Računala, Malinska

iPhone problem?

Trebate li popravak iPhonea u blizini otoka Krka ? Imate sreće jer smo ih vidjeli i popravili svakakve!

Pametni telefon nije pametan?

Od napuklih ekrana do slomljenih priključaka za punjenje i više, GrL’Ca je Vaša sveobuhvatna radionica za popravak pametnih telefona na otoku Krku i okolici!

iPad ne radi?

Imate poteškoća u radu vašeg iPada? Kontaktirajte GrL’Cu u Malinskoj! Naši stručnjaci će popravit vaš iPad i prije nego što to očekujete.

Problemi u radu tableta?

Bez obzira imate li Lenovo, Samsung, Huawei ili bilo koje druge marke, za sve potrebe popravka tableta možete se osloniti na tehničare GrL’Ce!

Kontaktirajte nas