Živite uz moto “Svaki dan sve više znam” te unaprijedite i certificirajte svoje znanje stranog jezika već od 3,95 € po satu!

70 sati stranog jezika već od 277€!

Lokacija: Sesvete

Tečajevi

Vrste tečajeva u našoj ponudi

Tečaj za odrasle

 

70 školskih sati
(2 puta tjedno po 2 školska sata)

Organiziramo tečajeve za odrasle čija se nastava odvija u manjim grupama i gdje ćete usvojiti sve potrebne jezične vještine za komunikaciju na stranom jeziku.

* Za početni engleski jezik (A1) u trajanju od 60 školski sati, cijena je 240 Eura.

Cijena
  • 292,00 € / 2.200,07 HRK (4 rate po 73,00 € / 550,02 HRK)
  • 277,40 € / 2.090,07 HRK (avansno plaćanje)

Tečaj za djecu
7 – 14 godina

60 školskih sati
(1 put tjedno po 2 školska sata)

Ovaj tečaj je programom prilagođen predznanju i interesima djece koja najlakše uče kroz vizualizaciju i igre.

Cijena
  • 272,00 € / 2.049,00 HRK (8 rata po 34,00 € / 256,17 HRK)
  • 258,40 € / 1.946,91 HRK (avansno plaćanje)

Intenzivni početni komunikacijski tečaj

20 školskih sati
(prema dogovoru)

Ako uskoro odlazite u inozemstvo ili na neko putovanje i želite naučiti barem osnove komunikacije na jeziku koji vam je potreban, ovo je idealan tečaj za vas!

Cijena
  • 120,00 € / 904,14 HRK

Što ako već imam neko predznanje?

Ako već imate određeno predznanje nekog stranog jezika, ali ne znate koliko i koji je to točno stupanj prema europskom referentnom okviru, tada ćemo dogovoriti POTPUNO BESPLATNO TESTIRANJE I SAVJETOVANJE s profesorom koji će utvrditi na kojem stupnju možete nastaviti usavršavati svoje znanje.

snaga znanja

Jezici

Naši jezici

Engleski

Njemački

Francuski

Talijanski

Španjolski

Zašto odabrati nas?

“Snaga znanja” je centar za strane jezike, smješten u samom središtu Sesveta, koji vam nudi mogućnost učenja između pet stranih jezika kao što su engleski, njemački, talijanski, francuski i španjolski. Organiziramo tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle koji su prilagođeni dobi, predznanju, interesima i potrebama polaznika.

Nastava je organizirana u malim skupinama (do 10 polaznika) kako bi se što lakše i bolje usvojile jezične vještine, a nastavu provode predavači koji su iskusni stručnjaci za strane jezike. U nastavi se koristimo najmodernijom stranom literaturom i multimedijskim pomagalima te neprestano pratimo trendove i odabiremo dodatne nastavne materijale.

Zašto

Zašto je dobro naučiti strani jezik?

Z

Imat ćete veće šanse za pronalazak posla iz snova

Z

Stvarat ćete nova prijateljstva diljem svijeta

Z

Upoznat ćete kulture drugih naroda

Z

Vježbate i razvijate mozak

Z

Nećete ispasti tipičan turist

Putovanja

Putovanje u strane zemlje postaje bogatije iskustvo kad možete komunicirati s lokalnim stanovništvom na njihovom jeziku, dublje uranjajući u kulturu i svakodnevni život.

Poslovne prilike

U današnjem globaliziranom svijetu, poznavanje stranih jezika povećava vaše šanse za zapošljavanje i napredovanje u karijeri, otvarajući vrata multinacionalnim kompanijama i međunarodnim projektima.

Pristup informacijama

Znanje stranih jezika omogućava vam pristup informacijama, istraživanjima i resursima koji nisu dostupni na vašem maternjem jeziku, šireći vašu perspektivu i znanje.

Kognitivne prednosti

Učenje stranog jezika potiče vašu kognitivnu fleksibilnost, poboljšava koncentraciju i razvija vaše sposobnosti rješavanja problema.

Kulturno razumijevanje

Učenjem stranih jezika, također razvijate dublje razumijevanje kulture, običaja, književnosti i umjetnosti drugih naroda i tako doprinosite svojem širem kulturnom obrazovanju.

Komunikacija

Poznavanje stranog jezika omogućava vam komunikaciju s ljudima iz različitih kultura i zemalja, otvarajući vrata novim prijateljstvima i poslovnim mogućnostima.

Brainobrain

Brainobrain je inovativni dvojezični međunarodni program razvoja intelektualnih i životnih vježbi, a namijenjen je djeci od 4 do 14 godina. Program je podijeljen u stupnjeve od kojih svaki traje 3 mjeseca, a nakon svakog završenog stupnja djeci se dodjeljuje diploma.

Osim što razvija cjelokupni intelektualni sustav djeteta, ovim programom povezuju se obje polutke mozga čime razvijaju koncentraciju i fokus, matematičke vještine, memoriju, logiku, kreativnost, fotografsko pamćenje i još mnogo toga.

Sam program provode certificirani profesori tako što koriste moderne tehnike podučavanja kao što su:

  • ABAKUS – drevno azijsko računalo
  • NLP – neurolingvističko programiranje
  • NEUROBIKA – vježbe i igre za razvoj mozga
  • VAK STILOVI – učenje pomoću vizualnog, auditivnog i kinestetičkog kanala

Cijena

69,68 € / 525,00 HRK mjesečno

Recenzije

Što kažu naši polaznici

Upisala sam blizanke u dobi od 6 godina na Brainobrain tečaj. Cure super napreduju, imaju odličnu podlogu iz matematike za početak 1.razreda a vježbaju i koncentraciju i multitasking. Trenerica (učiteljica) Mirjana je vrlo strpljiva prema djeci a i nama roditeljima kojima često treba više pojašnjavanja zadataka nego djeci.
Brainobrain je odlično ulaganje u dječje obrazovanje!

Ivana

Odlicna skola, divna uciteljica, zbilja prekrasno iskustvo za klince sa puno stecenog znanja!

Snježana

Strucni predavaci, ugodna atmosfera i ucenje. Preporucam!
Samo tako i dalje!

Irena

Iskusi strani jezik danas

Dobrodošli u našu školu jezika, gdje komunikacija ne poznaje granice! Mi smo više od samo edukatora – mi smo istraživači kulture, potpora karijeri i šampioni kognitivnog razvoja. Naši prilagođeni jezični programi osmišljeni su kako bi pokrenuli vaše globalno putovanje, povezujući vas sa svijetom kroz snagu jezika. S iskusnim instruktorima, sa životnim iskustvima i modernim resursima, pretvaramo učenje jezika u uzbudljivu avanturu. Bez obzira tražite li osobni rast i  razvoj, profesionalni napredak ili akademsku prednost, naša škola jezika vaša je putovnica za bezbroj mogućnosti. Pridružite nam se danas i krenimo na jezično putovanje koje će proširiti vaše horizonte i otvoriti nova vrata uspjehu.

Kontaktirajte Nas