Tu smo za vas

Lokalna firma sa više od 27 godina iskustva. Kad radimo skupa, mi slušamo Vas. Mi smo Vaš privatni informatičarski odjel bili vi jedna osoba ili velika firma!

O nama

Preko 27 godina iskustva

Pružamo podršku za sve Vaše dnevne tehnološke potrebe!

Mi ne stajemo dok se vaši tehnološki problemi ne riješe!

Pružajući vam neposrednu podršku sposobnih i iskusnih stručnjaka putem telefona, interneta ili čak posjete u vaš dom ili ured, znatno vam olakšavamo život. Naši klijenti često nam govore da ne znaju što su radili prije no što im je naša tehnička podrška bila na dohvat ruke.

Kad kažemo da Vam možemo pomoći sa svim Vašim potrebama kućne tehnologije, to doista i mislimo. Posjetom Vašem domu ili daljinski se povezujemo s vašim računalom i rješavamo probleme u rasponu od uklanjanja virusa i malweara, antivirusnog i sigurnosnog softvera do kućnog umrežavanja, podešavanja računala, rješavanja problema s e-poštom i drugih. Možemo izraditi sigurnosnu kopiju Vaših podataka u oblaku i konfigurirati Vaše pametne telefone i tablete. Bilo što da vam padne na pamet, a da ulazi u domenu tehnologije, mi Vam možemo pomoći

Popravak laptopa i računala

Uklanjanje virusa i spyware softvera

Plan zaštite podataka i sigurnosne kopije

Izrada mreže

Cloud usluge

Tehnološko usavršavanje osoblja

IT stručnjaka

Godina iskustva

Zadovoljnih klijenata

Povjerenje

Zašto mi

Naša je pozornost na male stvari, planiranje vremenskih rokova i brižno upravljanje projektima ono što nas izdvaja od ostalih. Kreativni smo, a pritom pažljivo pratimo kalendar i vaš proračun.

Donosimo našu raznoliku pozadinu oglašavanja, dizajna, brendiranja, odnosa s javnošću, istraživanja i strateškog planiranja za rad za vašu tvrtku. Ne samo da će vaši materijali izgledati sjajno – oni će postići rezultate.

Mi ne stvaramo koncepte u vakuumu – oni se uklapaju u standarde vaše industrije. A kada dobijemo potpunu sliku o vašoj tvrtki, njezinoj ciljanoj publici i ciljevima, izradit ćemo detaljan plan – koji također uključuje obvezu da ostanete na proračunu i rokovima.

Naše cijene su konkurentne i poštene. Nema iznenađujućih računa. Sve neočekivane ili dodatne troškove morate unaprijed odobriti. Tako bismo željeli da nas tretiraju, a tako se i ponašaju prema našim klijentima.

Pozornost na detalje

Kreativnost

Nikad automatska sekretarica

Cijene

Ispunjavanje rokova